Ма какав Манчестер

Фудбалер Волфсбурга Един Џеко одбио је могућност преласка у Манчестер јунајтед. Желим само у Милан, и нигде другде, рекао репрезентативац БиХ.

Репрезентативац БиХ, и нападач актуелног шампиона Немачке Волфсбурга Един Џеко открио је да само размишља о једном клубу у ком би волео да настави каријеру.

Џеко је прошле сезоне постигао 26 голова за Волфсбург, и постао један од најтраженијих нападача у Европи.

Последњих месеци пуно се говори о његовом одласку из Немачке, и након неуспелог трансфера у Милан, као потенцијални послодавац појавио се Манчестер јунајтед.

Међутим, Сер Алекс Фергусон и Јунајтед изгледа нису нимало занимљиви репрезентативцу БиХ.

"Прича са Миланом није завршена. Знам да се и Јунајтед интересује, али ја од малих ногу навијам за Милан, када сам гледао утакмице на ТВ-у, и тамо желим да наставим каријеру", јасан је Џеко.

"Разговарао сам са челницима Волфсбурга, и они знају да ја желим трансфер следећег лета", рекао је 23-годишњи Џеко.

Џеко је у Волфсбург стигао из Теплица 2007. године, и за немачког шампиона одиграо је 72 утакмице, и постигао 38 голова. За сениорску репрезентацију БиХ постигао је 14 голова на 22 меча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи