Занима ме само Реал

Холандски интернационалац у редовима "краљевског клуба" Рафаел Ван дер Варт одлучан је у намери да докаже квалитет у једном од највећих светских клубова. Немам намеру да идем, поручује Ван дер Варт. Поред терена, Рафаел све време проводи поред супруге, која се бори са раком дојке.

Иако је на почетку сезоне отписан од стране клуба, Рафаел Ван дер Варт и даље жели да се докаже у Реалу, и све бољим играма покаже да нису погрешили што су га прошле године довели из Хамбурга.

На почетку сезоне медији су га селили у Ливерпул и Астон вилу, као и у Хамбург, али Холанђанин није желео да промени клуб, и остао је у Реалу упркос чињеници да су клуб појачали Кака, Бензема и Кристијано Роналдо.

"Остајем у Реалу, и не желим да идем. Полако добијам своју прилику и верујем да је преда мном лепа будућност у Мадриду", рекао је Ван дер Варт.

Холандски репрезентативац није био укључен ни у пријатељске утакмице пред почетак сезоне, а из клуба су му поручили да боље потражи нови клуб, јер се неће наиграти.

Остао је, стрпљиво сачекао своју шансу, и полако му се исплаћује труд. Постигао је једини погодак на мечу са Алкорконом у реванш мечу Купа Шпаније.

Проблеми и ван терена

Ван терена, Ван дер Варт мора да се бори са још једним великим проблемом.

Наиме, његова супруга Силви бори се са раком дојке и 26-годишњи фудбалер свакако не може бити потпуно посвећен фудбалу.

"Силвин рак нам је потпуно променио животе. Али знам да ће она то изгурати, а заједно ћемо све лакше пребродити. Сигуран сам", рекао је Ван дер Варт.

"Трудим се да будем уз њu што више могу. После сваког тренинга идем право кући. Све бих урадио за њу, она ми је све", рекао је Ван дер Варт.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи