Зидан: Нисам причао са Анчелотијем о суђењу

Тренер фудбалера Реал Мадрида негирао је да се после утакмице сложио са шефом стручног штаба Бајерн Минхена Карлом Анчелотијем да је суђење у реваншу четвртфинала Лиге шампиона било лоше и додао да су причали "о другим стварима". Реал је, укупном победом од 6:3 над Бајерном, изборио пласман полуфинале Лиге шампиона, а синоћ је у реваншу победио са 4:2 после продужетака.

"Причао сам са Анчелотијем, али никада не коментаришем суђење. Свашта може да се догоди. Причали смо о другим стварима", рекао је Зинедин Зидан.

Анчелоти је после елиминације његовог тима у четвртфиналу Лиге шампиона од Реал Мадрида рекао да је време да се у то такмичење уведе видео-технологија поновљених снимака (ВАР), након што је судија Виктор Кашаи престрого искључио Артура Видала, уз две грешке линијских судија када код голова Кристијана Роналда нису свирали офсајде.

Реал је укупном победом од 6:3 над Бајерном изборио пласман у полуфинале Лиге шампиона, а синоћ је у реваншу победио са 4:2 после продужетака.

"Мучили смо се доста, играли смо против најбољег тима у досадашњем току сезоне. Имали смо доста прилика у првом делу, али нам је недостајало концентрације и мира у завршници", рекао је Зидан.

Неколико навијача Реала је у неколико наврата током првог дела меча звиждало Кристијану Роналду, али управо он им је "хет-триком" донео преокрет и пласман у полуфинале Лиге шампиона.

"Показао је да је у кључним тренуцима ту. То прави разлику. Када је потребно да буде ту, он је ту. Он је јединствен и заиста смо срећни због њега", рекао је Зидан.

Роналдо је на синоћној утакмици постигао 100. гол у Лиги шампиона и тако постао најбољи стрелац. Он је после меча замолио навијаче да му не звижде.

"Само молим навијаче да ми не звижде, јер се ја увек трудим, радим свом снагом и дајем свој максимум како би Реал био бољи", одговорио је Роналдо на питање новинара.

Он је оценио да је Бајерн показао да је "одличан тим", али да је Реал одговорио на то.

"Имали смо много шанси, али доста проблема. Ипак, држао бих се сада само добрих ствари, а то је да смо одиграли добро", рекао је Роналдо.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару