Нејмар: Ништа није готово

Бразилац Нејмар је уверен да Барселона може да надокнади три гола заостатка у реваншу против Јувентуса и пласира се у полуфинале Лиге шампиона.

Фудбалери Барселоне у среду играју на свом терену против Јувентуса, реванш утакмицу четвртфинала Лиге шампиона. У првој утакмици прошле среде у Торину црно-бели су победили са 3:0.

Барселона се пласирала у четвртфинале спектакуларном победом од 6:1 у реваншу осмине финала против Пари Сен Жермена, након што је у првој утакмици изгубила са 0:4. Шпански тим је између две утакмице са Пари Сен Жерменом остварио четири узастопне победе уз гол разлику 15:3.

Сада је Барселона у тежој ситуацији, пошто је од победе против Пари Сен Жермена претрпела три пораза у седам утакмица и друга је на табели шпанског првенства са три бода мање, али и утакмицом више од Реал Мадрида.

"Свака утакмица у Лиги шампиона је тешка. Али, ми смо исти тим и можемо то да поновимо. Мораћемо да дамо све од себе. Верујемо да поново можемо да направимо преокрет", рекао је Нејмар, који је у реваншу против Пари Сен Жермена постигао два гола уз две асистенције.

Фудбалер Барселоне Лионел Меси је у три од последњих пет утакмица постигао по два гола, али није успео да се упише међу стрелце у поразима од Малаге и Јувентуса.

"Ти момци су као ајкуле. Ако покажеш и мали знак нервозе, они намиришу крв и докрајче те. Морамо да их отерамо што даље од гола, да их удвајамо када можемо и затворимо њихове линије између одбране и везног реда", рекао је фудбалер Јувентуса Ђорђо Кјелини, стрелац трећег гола у Торину.

Ако Меси постигне два гола против Јувентуса, постаће први играч који је постигао укупно 500 голова у званичним утакмицама за Барселону. Меси је од свог дебија за Барселону 2004. године одиграо 575 утакмица.

Барселона покушава да се пласира у полуфинале Лиге шампиона први пут од 2015. године, када је освојила то такмичење победом против Јувентуса у финалу.

Барселона је до сада пет пута била првак Европе, а Јувентус ће ове сезоне покушати да освоји трећу титулу.

Црно-бели у утакмицу улазе после три узастопне победе, а изгубили су само једном у последњих 19 утакмица, уз 16 победа и први су на табели у Серији А.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 29. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару