Читај ми!

Куадрадо: Утакмица са Барселоном као да је финале Лиге шампиона

Фудбалер Јувентуса Хуан Куадрадо рекао је да његова екипа у предстојећу утакмицу против Барселоне мора да уђе мотивисана као да игра у финалу Лиге шампиона. Фудбалери Јувентуса играју у уторак од 20.45 на свом стадиону у Торину против Барселоне, прву утакмицу четвртфинала Лиге шампиона.

"Морамо само да мислимо како да се добро припремимо за утакмицу и нашу игру и да будемо сигурни да ћемо тај дуел дочекати 105 одсто спремни. Биће фантастично учествовати у таквом спектаклу. Играње пред нашим навијачима у првом мечу ће бити велика ствар, морамо да покушамо да победимо, а да бисмо то урадили морамо да будемо непогрешиви у нападу и одбрани, као да играмо у финалу", рекао је Куадрадо за клупски сајт.

Он је додао да верује у пролаз црно-белих у полуфинале најелитнијег европског такмичења.

"Они имају неколико првокласних играча па морамо да будемо добро организовани, да направимо минималан број грешака и да искористимо сваку шансу која нам се укаже. Да ли верујемо да можемо? Наравно, ми увек верујемо. Знам за шта је наш тим способан и знам да имамо довољно да се супротставимо Барселони", навео је Куадрадо.

Куадрадо је рекао и да би увек пре изабрао нападаче Јувентуса, Паула Дибалу, Гонзала Игуаина и Марија Манджукића пре ефикасног Барселониног трија нападача, Лионела Месија, Нејмара и Луиса Суареса.

"Изабрао бих моје саиграче. Ко је најбољи од њих? Нико није најбољи. Дибала није бољи од Манджукића, а Манджукић није бољи од Дибале. Сваки играч донесе нешто ново у тим и то је наша снага. Играмо као породица и до самог краја се боримо један за другог", навео је Куадрадо.

У уторак се игра и друго четвртфинале, у коме ће у Дортмунду Борусија од 20.45 дочекати Монако.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару