Читај ми!

"Дамина" лекција Барси, Каталонцима потребно ново чудо

У првом четвртфиналном мечу Лиге шампиона, Јувентус у Торину, без икаквих потешкоћа, савладао Барселону са 3:0. Барселони ће у реваншу бити потребно чудо. Али Каталонци су докторирали на чудима...

Јувентус је на свом терену остварио велику победу, потпуно су доминирали читавих 90 минута и нису дозволили гостима да озбиљније угрозе Ђанлуиђија Буфона.

Додуше, Барселона је имала једину праву прилику у првом полувремену, када је лукав ударац Андреса Инијесте одбранио искусни Буфон. 

А када је Јуве заиграо како може, Барси није било спаса. 

Дибала је начео госте прелепим ударцем у седмом минуту, а Аргентинац је још једном прецизно шутирао у 22, када је удвостручио предност Јувентуса.

Тачку је ставио Ђорђо Кјелини у 55. минуту, када је био најсналажљивији и највиши у скоку после прекида. 

Барселона је имала лопту у ногама, али није знала шта са њом. Најубојитији трио данашњице (Меси, Нејмар и Суарез) није имао идеју за гранитну одбрану домаћина. Аргентинац, по мишљењу многих, најбољи играч свих времена, није се видео на утакмици.

Јувентус у Барселону путује са огромних 3:0, али толико малих ако се погледа Барселонин двомеч са ПСЖ-ом.

Овако је протекао меч:

22.35 – Крај меча, Јувентус има великих 3:0 пред реванш у Барселони.

22.00 – ГОЛ! Јуве води са 3:0, Ђорђо Кјелини после прекида погађа мрежу гостију.

21.50 – Почео је други део игре.

21.31 – Полувреме, Јувентус – Барселона 2:0.

21.10 – ГОЛ! Поново Дибала, Јуве води са 2:0.

20.52 – ГОЛ! Пауло Дибала је погодио у седмом минуту за вођство Јувентуса. Прелеп гол Аргентинца за радост домаћег тима.

20.45 – Почео је меч у Торину.

20.00 – Инцидент у Немачкој! Како тамошњи медији преносе, што је потврдила и локална полиција и Борусија из Дортмунда, дошло је до експлозије у близини аутобуса домаћег тима.

Јувентус: Буфон, Дани Алвес, Бонучи, Кјелини, Алекс Сандро, Пјанић, Кедира, Квадрадо, Дибала, Манџукић, Игуаин. Барселона: Тер Штеген, Серђи Роберто, Пике, Умтити, Матје, Ракитић, Инијеста, Маскерано, Нејмар, Суарез, Меси. 

19.45 – Познати су састави тимова у Торину...

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару