Емери: Нисмо желели овакву утакмицу

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена, Унај Емери рекао је да његов тим није одиграо утакмицу какву је желео, као и да су судије помогле Барселони да у среду увече победи 6:1 и тако прође у наредну фазу Лиге шампиона.

"Ово није утакмица какву смо желели да одиграмо, а судија је често био на страни Барселоне. Њихови играчи су, међутим, желели победу. Ми смо хтели да наставимо утакмицу коју смо одиграли код куће, али је сада јасно да то нисмо урадили. Поправили смо се пошто смо губили 2:0 на полувремену, показали смо мало карактера. На 3:1 смо, нормално, помислили да је меч завршен, али нам је за пет-10 минута пропао сав рад који смо уложили у другом полувремену", рекао је Емери после меча.

"Морамо да превазиђемо ово искушење да бисмо порасли. Ако наставимо да радимо, сигуран сам да ће ПСЖ имати још прилика какву је имао данас. Играчи су одговорни и свесни су да нису били на нивоу у важном тренутку за клуб", додао је он.

Дефанзивац Тома Меније рекао је да је неприхватљив начин на који је његов тим примао голове.

"Подигли смо главу у другом полувремену. Схватили смо да морамо да реагујемо, али њихови голови су неприхватљиви. Стварно морамо да рашчистимо неке ствари. Могли смо да се пласирамо и са 5:1, само да нисмо примили гол, а примили смо га. Стварно је невероватно. Нико никада није урадио нешто овако. Ако постоји тим који је то могао да уради, то је Барса".

Он је казао да је екипа морала да буде мирнија, као и да на крају није била достојна ПСЖ-а.

"Морали смо да мирније приступимо мечу. Ударио нас је у главу каталонски ентузијазам и нисмо успели да се опоравимо од тога и преокренемо ситуацију. То нас је омело, али смо ипак били припремљени. Тешко је наћи објашњења. Барса није имала шта да изгуби, сви су играли за све. А ми, уместо да смо се такмичили, дозволили смо себи да будемо жртве. Нисмо били достојни ПСЖ-а. Нисмо видели ПСЖ последњих недеља", рекао је Меније.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару