Читај ми!

Венгер љут на судију

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер рекао је да је љут и незадовољан суђењем у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона против Бајерна из Минхена. Арсенал је синоћ у Лондону изгубио од Бајерна са 1:5, у реванш утакмици осмине финала Лиге шампиона и укупним резултатом 2:10 завршио такмичење у Лиги шампиона.

Венгер је љут јер судија није досудио пенал за његову екипу при вођству од 1:0, али и јер је досудио пенал и искључио Лорана Кошелног после прекршаја над нападачем Бајерна Робертом Левандовским. Он сматра да је Левандовски пре тога био у офсајду.

"Пенал и црвени картон су апсолутно необјашњиви и скандалозни. То је неодговорно, љут сам и веома фрустриран због судије", рекао је Венгер после утакмице, пренели су британски медији.

После водећег гола Теа Волкота изједначио је Левандовски, а затим за 17 минута Бајерн је постигао четири гола, преко Арјена Робена, Дагласа Косте и двоструког стрелца Артура Видала.

Елиминација Арсенала од 2:10 је најтежи пораз неке енглеске екипе у Лиги шампиона. Венгер је рекао да тај резултат не одражава "храброст ни игру" његове екипе.

"Свеукупно, тешко је схватити шта се догодило. Морам рећи да је моја екипа приказала велики труд и да је одиграла веома добро", навео је француски тренер.

Он је додао да је судија Анастасос Сидиропулос престрого показао први жути карон Кошелном, пре црвеног, после консултација са помоћним судијом иза гола.

"То није било озбиљно. Када видите колико је утакмица важна и такав став, потпуно сам револтиран и жао ми је људи који су дошли и платили много новца да гледају овакву утакмицу", навео је 67-годишњи Венгер.

Навијачи Арсенала су пре утакмице протестовали и тражили Венгеров одлазак, због лоших резултата.

"Немам ништа да кажем на то", рекао је Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 01. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару