Распродаја у Валенсији

Највеће европске клубове обрадовала је информација из Валенсије да ће клуб са Местаље ускоро морати да прода најбоље играче Давида Виљу и Давида Силву.

Из Валенсије стиже вест која ће обрадовати поготову Реал, Барсу и острвску "велику четворку". Управа Валенсије признала је да ће ускоро морати да прода Давида Виљу, или Давида Силву, а можда чак и обојицу, због лоше финансијске ситуације.

У ред за најбоље играче Валенсије стали су већ Алекс Фергусон и Рафа Бенитез, али ће свакако "прсте" умешати и Реал, Барса, а вероватно и Челзи и пребогати Манчестер сити.

Валенсија је успела да задржи двојицу понајбољих играча овог лета, упркос богатим понудама Реала и Барсе.

Сер Алекс Фергусон је веома заинтересован за оба играча, и само чека повољан тренутак да пошаље понуду. Такође, паре нису проблем јер је Јунајтед доста зарадио продајом Роналда.

Такође, познато је да Рафа Бенитез жели и Виљу и Силву у Ливерпулу, да их "повеже" са Торесом, са којим већ играју у репрезентацији, али остаје да се види да ли ће клуб моћи да финансијски испрати жеље Бенитеза.

Уколико не успе да доведе бар једног Давида, окренуће се ка још једном фудбалеру Валенсије Хуану Мануелу Мати.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи