Кордоба одиграо 400. утакмицу за Интер

Колумбијац иван Рамиро Кордоба забележио је, у првенственој утакмици са Палермом, јубиларни 400. наступ за Интер. У милански клуб стигао 1999. године, а данас у 33 години и даље је један од најбржих фудбалера у Италији.

Иван Кордоба може да се похвали са одиграних невероватних 400 утакмица за Интер. Поводом јубилеја, Кордоба није крио срећу што већ десет година носи црно-плави дрес.

"Хвала Богу који ми је то омогућио, хвала свим тренерима и саиграчима, као и навијачима овог клуба. Било је част носити дрес у свих тих 400 утакмица", рекао је 33-годишњи одбрамбени фудбалер.

Од садашњих играча Интера дужи стаж од Кордобе има само Аргентинац Хавијер Занети, који је од 1995. у миланском клубу.

"Моја прича с Интером се наставља и увек ћу осећати велики понос, али и задовољство, што и даље могу помоћи у свему. И што играм за овај предивни клуб", закључио је Колумбијац.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи