Гути "минира" Пелегринија?

У Реалу нешто "не штима". Медији тврде да су Гути и тренер Пелегрини имали жучну расправу, у којој је Гути чак и опсовао тренера. Искусни фудбалер демантује, и каже да са Пелегринијем има одличан однос.

Шпански медији тврде да су се тренер Мануел Пелегрини, и играч Реала, Гути сукобили током полувремена утакмице са Алкорконом.

Поједини медији су објавили да је Гути опсовао Пелегринија, и показао непоштовање, што искусни фудбалер демантује.

У полувремену утакмице са Алкорконом, Гути је покушао да мотивише саиграче, Пелегрини га је прекинуо и саопштио да ће га заменити, након чега му је Гути поручио:"Можеш да ме пољубиш у гу....", преносе шпански медији.

Ипак, Гути је у саопштењу на клупском сајту демантовао да је било шта слично рекао тренеру.

"Није истина оно што медији наводе. Имам одличан однос са тренером, имали смо разговор у свлачионици на полувремену утакмице, као у свакој утакмици коју губите. То је била сасвим нормална расправа, и ништа више", рекао је Гути за клупски сајт.

У поменутој утакмици Гути је "успео" и са навијачима да се посвађа, чак је и непристојно гестикулирао према њима, због чега се и покајао.

"Играч Реала никада не сме тако да се понаша", рекао је Гути, који се том приликом извинио навијачима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи