Фердинанд се сели на клупу?

Након пораза од Ливерпула, Сер Алекс Фергусон размишља да у задњој линији, са Видићем упари Џонија Еванса, уместо Рија Фердинанда, који се не налази у сјајној форми.

Рио Фердинанд може веома лако да изгуби место у почетних 11, због нешто лошијих игара.

Фердинанд је заказао у дуелу са Фернандом Торесом, који га је лако прошао и постигао први гол у недељном великом дербију Ливерпул - Манчестер јунајтед.

Како ово није први пут ове сезоне да се Фердинанд није најбоље показао, поготово у дуелима са брзоногим нападачима, на Олд трафорду страхују да 30-годишњи Фердинанд не може више да пружа партије какве је пружао протеклих година.

"Мора да се врати у стару форму. За тренера, када бира тим, најбитније је да су играчи у доброј форми. Одбрана је веома осетљива, и морате имати више опција него на другим позицијама", рекао је Фергусон.

Млади Џони Еванс могао би да заузме његово место већ наредног викенда, када "црвене ђаволе" очекује меч са Блекбурном.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 12. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи