Нести оперисан нос

Дефанзивац Милана Алесандро Неста, подвргнут је операцији носа након првенствене утакмице са Кјевом. Стрелац оба гола у том мечу за "росо-нере" већ у уторак се враћа на тренинг.

Јунак победе Милана над Кјевом, Алесандро Неста, морао је на операцију носа, потврдили су у клубу.

"Милан овим путем потврђује да је Алесандро Неста, због микрофрактуре носне кости, задобијене у утакмици са Кјевом, подвргнут оперативном захвату. Упркос операцији, играч ће се већ у уторак вратити у екипу, и биће у комбинацији за састав против Наполија за среду", наводи се у саопштењу.

Неста је против Кјева постигао два гола, у 81. минуту, и другом минуту надокнаде, чиме је донео Милану победу. Такође, први пут у каријери Неста је постигао два гола на једној утакмици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи