Робињо: Бићу најбољи...ако пређем у Барсу

Бразилац Робињо поново је у центру пажње. Изјавом да има веће шансе да "постане најбољи играч света, ако пређе у Барсу", дао повод медијима да га и даље "селе" у каталонски клуб.

Фудбалер Манчестер ситија, Робињо, поново подгрева причу око евентуалног преласка у Барселону.

Медији су протеклих месеци писали о обостраној жељи, и Робиња и Барселоне, да се брзоноги фудбалер већ у јануару пресели у Барселону. Ипак, у каталонском клубу демантовали су писања медија да су већ покушали да ангажују бившег играча Реала из Мадрида, а како ствари стоје епилог ће се видети у јануару.

Након свих ових спекулација, Робињо, који је тренутно удаљен од терена због повреде, поново "флертује" са Барсом, и још једном је изјавио да жели да промени клуб.

"Врло сам срећан због интересовања Барселоне. Много ћу лакше постати најбољи играч света играњем за Барселону, сигурно лакше него за Сити", изјавио је Бразилац.

Иако је већ неколико пута изјавио да му је сан да игра за Барсу, и иако већ неколико пута "зове" Гвардиолу да га ангажује, Робињо тврди да не жели на силу да се сели из Енглеске.

"Не покушавам на силу да одем из Ситија, а такође немам никакав проблем са тренером Хјузом", рекао је Робињо.

Ситуација "Робињо - Барса" полако поприма облик "шпанске серије", попут оне у којој се нашао Кристијано Роналдо, када се скоро годину дана говорило о његовом преласку у Реал Мадрид, што се на крају и догодило.

Робињов сваки досадашњи трансфер, био је пропраћен, такорећи чудним догађањима. Када је Робињо, 2005. године као фудбалер Сантоса, желео да пређе у Реал, бразилски клуб није желео да га прода. Робињо је одбио да игра за клуб, све док на крају Сантос није попустио, и продао га "краљевском клубу".

Након епизоде у Реалу, Робињо (ни)је желео да промени клуб. Челси је био виђен као Робињова следећа станица, чак су у лондонском клубу већ почели да штампају дресове са његовим именом. Ипак, у последњем тренутку, одлучио се за Манчестер сити, који га је довео за 32,5 милиона фунти.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи