Пујол: Нисам могао да напустим Барсу

Капитен Барселоне Карлес Пујол продужио је уговор са клубом до 2013. године, и тим поводом изјавио да му је изузетно драго што је успео да се договори са вољеним клубом о продужетку сарадње.

Фудбалски клуб Барселона и капитен клуба Карлес Пујол постигли су договор о продужетку сарадње до 2013. године, јављају шпански медији.

"Много лепих година сам провео у Барселони, и драго ми је што смо постигли договор о наставку сарадње. Не верујем да неко други може да ми понуди нешто што већ немам у Барселони, тако да је останак у клубу одлично решење", рекао је Пујол.

Управа Барслеоне потврдила је прошле седмице да је постигнут договор са Пујолом за продужење уговора. Пујолу уговор са клубом истиче у јуну следеће године, а нови споразум, како је најављено, потписаће у току ове недеље.

Искусни дефанзивац је размишљао да се окуша у енглеској или италијанској лиги. Медији су га повезивали са Челсијем, Манчестер ситијем, Интером и Миланом, али је капитен Барселоне ипак одлучио да остане у Шпанији.

"Требало ми је мало времена да размислим да ли желим да се опробам у некој другој лиги. Ипак је било лако одлучити се за останак, нарочито због навијача", рекао је Пујол.

Пујол је у Барселону стигао 1995. године, као омладинац, и до сада је освојио три шампионата и две Лиге шампиона са Каталонцима. За репрезентацију Шпаније Пујол је до сада одиграо 79 утакмица, и био је члан екипе која је прошле године на Шампионату у Аустрији и Швајцарској освојила титулу првака Европе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи