Мурињо: Деки је мој Лампард

Шеф стручног штаба италијанског шампиона Интера из Милана, славни португалски тренер Жозе Мурињо изјавио је да би погрешио да је ангажовао везног играча енглеског Челсија Френка Лампарда, пошто српски репрезентативац Дејан Станковић ове сезоне игра у изванредној форми.

Мурињо је признао да је имао велику жељу да ангажује Лампарда и да је био спреман да се одрекне услуга 31-годишњег српског репрезентативца.

"Сада видим да бих погрешио. Станковић је мој Лампард. Посебно добро игра од како је у клуб стигао Весли Снајдер, пошто има много већу слободу на терену", нагласио је португалски стручњак.

Станковић је ове сезоне постигао чак пет голова у 11 утакмица, од којих већину шутевима са 20-так метара, а један је, на мечу са Ђеновом, дао чак са половине терена.

Управа италијанског фудбалског шампиона већ је понудила капитену репрезентације Србије продужење уговора до 2013. године, иако му уговор истиче 2011. Продужење уговора са Станковићем Интер ће, како се наводи, коштати 12 милиона евра.

Станковић дрес Интера носи од 2004. године, а претходно је скоро шест сезона играо за римски Лацио. Фудбалску каријеру српски ас почео је у београдској Црвеној звезди.

У богатој каријери освојио је пет наслова првака Италије, четири са Интером и једну са Лациом и четири титуле у националном Купу (три са Интером и једну са Лациом).

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи