Читај ми!

Енрике: Против Селтика смо одиграли скоро без грешке

Тренер фудбалера Барселоне Луис Енрике рекао је да је његова екипа скоро без грешке одиграла против Селтика, у утакмици првог кола у Лиги шампиона. Фудбалери Барселоне победили су синоћ на свом стадиону шкотски тим са 7:0.

"Практично нисмо направили ниједну грешку. Играчи су се забавили, што је омогућило и нашим навијачима да се забављају", рекао је Енрике.

Барселона је прошле године освојила другу узастопну шампионску титулу у Шпанији, освојила је и Куп, Суперкуп Европе и светско клупско првенство, али је изгубила од Атлетико Мадрида у четвртфиналу Лиге шампиона.

Барса је прошлог викенда изгубила од Алавеса са 1:2, али њеним играчима није много требало да забораве тај пораз, пошто је за убедљиву победу против Селтика било потребно да се на терену заједно нађу Лионел Меи, Луис Суарес и Нејмар. Меси је постигао три гола, Суарес два, а Нејмар један, али је имао и четири асистенције.

"Сви знамо квалитет нашег трозупца. Они се увек појаве када су нам потребни", рекао је фудбалер Барселоне Иван Ракитић.

Меси, Суарес и Нејмар од краја прошле сезоне нису заједно почели ниједну утакмицу. Нејмар се касно прикључио екипи због наступа за Бразил на Олимпијским играма, а тренер Барселоне је ротирао звезде тима због летње паузе и учешћа у квалификацијама за Светско првенство у Русији.

"Коначно смо добили шансу да почнемо утакмицу заједно и помогли смо екипи да освоји три бода. У прошлости смо постигли много голова, али најважнија ствар је да су нам ти голови донели титуле", рекао је Суарес.

Откад су сва тројица заједно заиграли за Барселону, у сезони 2014/2015, Меси, Суарес и Нејмар постигли су 50 од 56 голова Барселоне у Лиги шампиона. Они су прошле сезоне постигли укупно 131 гол, од којих је Суарес постигао 59.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи