Јоги Лев навија за Реал, али није сам...

Још увек у сенци финала Лиге шампиона теку припреме националних тимова пред Европско првенство у Француској. Сви они, фудбалери и селектори, имају неког свог фаворита у мечу у Милану. Занимљиво, то је углавном Реал Мадрид...

Селектор репрезентације Немачке Јоаким Лев рекао је да ће у финалу Лиге шампиона, које наравно играју мадридски Реал и Атлетико, навијати за "лос бланкосе".

"Био бих веома срећан ако нам се Тони Крос придружи са освојеним трофејом... Очигледно је, дакле, да ћу навијати за Реал", рекао је Лев, објављено је на сајту Уефе.

О највећем клупском мечу на Старом, вероватно и на сваком другом континенту, говорио је и селектор Чешке Павел Врба.

"Биће то веома интересантан меч за нас, не само због Шпаније која нам је први противник на Европском првенству, већ и због Хрватске са којом такође играмо... Ми смо већ припремили детаљне информације, али, наравно, могле би и да се допуне. Посебно ћемо обратити пажњу на играче против којих ћемо играти", рекоа је Врба.

За ЕП у Француској се припрема и селекција Велса, која је у овом тренутку ослабљена јер јој недостаје Герет Бејл.

"Сви ћемо навијати за Бејла и надам се да ће се вратити са пехаром. Драго нам је што је тамо и надамо се да ће завршити посао", рекао је фудбалер Арсенала Арон Ремзи.

И фудбалер Ливерпула Џо Ален је, наравно, уз сународника.

"Ако Бејл помогне Реалу да дође до трофеја у Лиги шампиона биће то велики подстицај за њега, могао би да добије оргомно самопоуздање после те утакмице", рекао је Ален.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи