Апоел са Портом, Челси са Атлетиком

Порто гостује на Кипру, где ће сигурно кренути на сва три бода. Апоел се узда у тврду одбрану. Челси чека Атлетико, који није баш у завидној форми.

Треће коло Лиге шампиона доноси нам и дуеле између Апоела и Порта, и Челзија и Атлетико Мадрида у групи Д.

Опредељени за одбрамбени фудбал и са веома мало прилика у нападу, Апоел има тешко гостовање против Порта, који види своју прилику да у два меча заврши посао у овој фази Лиге шампиона.

Апоел је до сада приказао веома сиромашну игру са јаком одбраном, док је Порто показао квалитет против Челсија и Атлетика.

Ово ће бити први сусрет ова два тима и први сусрет Порта против неког клуба са Кипра.

Апоел нема лепе успомене на дуеле са португалским тимовима. Наиме, против Спортинга из Лисабона изгубио је код куће са 2:0, а доживели су и невероватан пораз од чак 16:1 у гостима, 1963. године.

Челзи чека посрнули Атлетико

Мадридски Атлетико и Челси нису се до сада састајали.

Атлетико је неочекивано лоше стартовао са само једним бодом и то против нејаког противника, Апоела. Ништа бољу игру није показао ни против Порта у гостима.

Челси је фаворит и тешко је очекивати да ће Атлетику да крене баш против Енглеза.

Челси може да се похвали податком да је у претходних дванаест утакмица против шпанских клубова само једанпут поражен. То се десило у сезони 2005/2006. када је Барселона славила са 2:1.

Иначе, од тада Челси није изгубио 19 утакмица код куће. Атлетико, с друге стране, окусио је само једном победу против Енглеских тимова. Савладан је Лестер сити са 2:0, у сезони 1997/1998. године, у Купу УЕФА.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи