Судар Гиганата, Реал против Милана

У групи Ц Реал Мадрин растерећен дочекује Милан, који се налази у великој кризи. Цирих након историјске победе у Милану дочекује Олимпик Марсељ.

У групи Ц састају се Реал из Мадрида и Милан, као и Цирих и Олимпик Марсељ. 

Два највећа европска клуба, са укупно 16 освојених Лига шампиона, односно Купа шампиона, састаће се на Сантјаго Бернабеуу.

Тешка позиција за Милан, који се налази у резултатској кризи, док Реал прилично растерећен улази у меч.

Милан је код куће направио тежак кикс и изгубио од аутсајдера Цириха, док је Реал доста лагано дошао до шест бодова. Бивши играч Милана, бразилски интернационалац Кака, биће свакако најинтересантнија фигура у двомечу два клуба.

Ова два клуба су се састала први пут у дебитантској сезони Купа шампиона 1955/1956 године. У полуфиналу Реал је савладао Милан код куће са 4:2, док је Милан на свом терену славио са 2:1. У последњем сусрету ова два клуба, 2002/2003. године, у Лиги шампиона, у другој фази такмичења, Милан је славио код куће са 1:0, док је Реал узвратио у Мадриду са 3:1 головима Раула (два) и Гутија.

Цирих спрема ново изненађење?

Цирих на крилима дочекује рањени Олимпик из Марсеља.

Утакмица која ће доста одлучити о пласману ова два клуба у наредну рунду такмичења. Цирих жели потврду сензационалног успеха против Милана на њиховом терену, док Олимпик очекује прве бодове и прикључак водећима.

Цириху ће ово бити друга утакмица код куће против неког Француског тима. Први пут у Купу УЕФА, у сезони 2007/2008 Цирих је угостио Тулуз и победио га са 2:0.

Марсеј је непоражен у последњих пет сусрета против тимова из Швајцарске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи