Фелипе Луис: Надам се да ћемо освојити трофеј

Фудбалер Атлетико Мадрида Филипе Луис рекао је како се нада да ће његова екипа освојити трофеј у Лиги шампиона.

"Од малих ногу сам сањао да освојим тај трофеј, да га подигнем, да га пољубим, да се сликам с њим... Били смо веома близу (у сезони 2013/14), али у фудбалу се такве ствари дешавају. Само у ретким случајевима се добије још једна прилика, као што смо је ми добили сада. Надамо се да ћемо освојити трофеј", рекао је Луис.

Атлетико и Бајерн играју сутра у Минхену реванш меч полуфинала Лиге шампиона. Мадридски клуб је у првој утакмици славио са 1:0.

Фудбалер Бајерна из Минхена Џером Боатенг се у суботу вратио на терен, пошто од 22. јануара није играо због повреде препона. Он је у мечу против Борусије из Менхенгладбаха одиграо 68 минута.

"Веома сам срећан што сам поново на терену. Али, јасно је да нисам још на нивоу на ком сам био пре повреде. Било је сувише рано за целих 90 минута... Желимо да дамо све од себе против Атлетика. Ја ћу учинити све да помогнем и, ако тренер одлучи да играм, бићу спреман за цео меч", рекао је Боатенг.

Утакмица између Бајерна и Атлетика игра се у уторак од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи