Читај ми!

Нека Сити осети "гнев" Бернабеа

Фудбалер Реал Мадрида Касемиро рекао је да његов тим мора по сваку цену да победи Манчестер сити у реванш мечу полуфинала Лиге шампиона и истакао да ће Мадриђани имати предност јер играју пред домаћом публиком.

У првом мечу, одиграном у Енглеској није било голова, али бразилски фудбалер очекује знатно бољу игру свог тима у реваншу.

"Мислим да нас очекује веома тежак меч. Полуфинала Лиге шампиона су увек веома тешка, али верујемо да пред нашим навијачима можемо да дођемо до тријумфа. Морамо да победимо по сваку цену, да нападамо и да покажемо велику жељу. Навијачи морају да нас подрже као што су то урадили у претходном мечу у Лиги шампиона на нашем стадиону. Играчи Ситија морају да осете "гнев" Бернабеа. Такође морамо много пажње да обратимо на Агвера, јер он је феноменалан фудбалер", рекао је 24-годишњи фудбалер за Марку.

Касемиро је у Мадрид стигао из Сао Паола, а наступао је и за други тим Реала (Кастиљу), као и за Порто. До сада је "краљевски клуб" одиграо 58 утакмица, постигао један гол, док са шпанским клубом има освојену Лигу шампиона и Куп Краља.

Реванш меч полуфинала Лиге шампиона између Реал Мадрида и Манчестер ситија на програму је у среду од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи