Барса и Интер на сва три бода

У групи Ф Барселона дочекује Рубин, а Интер Динамо из Кијева. Очекује се да Барса рутински савлада руску екипу, док су Интеру неопходна сва три бода, након два ремија.

Група Ф доноси нам мечеве између Барселоне и Рубина, и Интера и Динама.

Барселони "на ноге" долази Рубин из Казана, који је направио изненађење и умало није савладао Интер код куће. Барселона је ипак фаворит и очекује сигурна три бода код куће, док ће за две недеље у Казању вероватно бити теже.

Тренер Барселоне се нада да се неће поновити Лига шампиона из сезоне 1992/1993. Када је као играч изгубио од Руског тима, ЦСКА из Москве на Камп Ноу, са 3:2 и избацио Барселону из даљег такмичења. У првом мечу било је 1:1.

Ово је први меч Рубина против неког шпанског тима, док је Барселона три пута победила и једном изгубила код куће против руских тимова. Барселона је добро стартовала у Лиги и очекује да ће сигурном игром учврстити своју позицију у групи Ф, док ће Рубин своју шансу тражити из контранапада.

Шевченко поново у Милану

Динамо гостује Интеру, а Андреј Шевченко враћа се на стадион на коме је доживео многе лепе тренутке у каријери. Овај пут га неће чекати пријатна атмосфера, јер је годинама наступао за Милан, и тресао мрежу Интеру.

Два клуба Интер и Динамо састали су се у Лиги шампиона у сезони 2002/2003 у Лиги шампиона. У првом мечу Интер је славио са 2:1 голом Вијерија у 90. минуту. У одлучујућем мечу Интер је само ремизирао у Кијеву, када је примио гол у 87. минуту меча. Динамо Кијев је испао из даљег такмичења док се Интер морао задовољити играњем у Купу УЕФА.

За разлику од тадашњег наступа у Лиги шампиона, када је стартовао са две победе, а није се пласирао у наредну рунду такмичења, Интер је сада стартовао са два ремија. Две утакмице против Динама из Кијева ће бити одлучујуће за његов пласман у наредну рунду.

То исто важи и за Динамо, тако да можемо очекивати добре утакмице и у Милану и у Кијеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи