Компани: Ово је најопаснији резултат

Капитен фудбалера Манчестер ситија Венсан Компани рекао је да његова екипа може да буде поносна после прве утакмице полуфинала Лиге шампиона против Реал Мадрида, али је и упозорио да је 0:0 врло опасан резултат. Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Реала и Манчестер ситија играће се за осам дана на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Фудбалери Манчестер ситија и Реал Мадрида одиграли су синоћ нерешено без голова у првој утакмици полуфинала Лиге шампиона.

"Овај резултат, 0:0, врло је опасан. Ако постигнемо гол у Мадриду биће то сасвим другачија утакмица. Тешко је сачувати мрежу против овакве офанзивне екипе... Све у свему, можемо бити поносни на све што смо постигли у првој утакмици", рекао је Компани после утакмице.

Реал је био ослабљен у Манчестеру, јер најбољи стрелац екипе Кристијано Роналдо није био у тиму због повреде задње ложе.

"Одлука да не играм је била разумна. Одлучио сам да сачекам. Да је било финале, играо бих", рекао је Роналдо.

Реванш утакмица полуфинала Лиге шампиона између Реала и Манчестер ситија играће се за осам дана на стадиону Сантјаго Бернабеу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи