Вирус ФИФА напао Барсу

Председник Барселоне Ђоан Лапорта бесан, пошто су му се два кључна нападача, Анри и Ибрахимовић повредили на прилично неважним утакмицама квалификација за Светско првенство. Вирус ФИФА напао Барсу, пише "Ел мундо депортиво"

Прескупи нападачки тандем Барселоне, Златан Ибрахимовић и Тјери Анри повредили су се на небитним квалификационим утакмицама за Светско првенство, што је одмах разбеснело председника клуба Ђоана Лапорту.

Ибрахимовић је шепајући напустио Росунд стадион у Солни у 77. минуту утакмице између Шведске и Албаније, коју су Швеђани победили 4:1.

"Отишао је директно у хотел. Јако га боли колено, али у овом тренутку не знамо колико је озбиљно", рекао је спортски директор шведске репрезентације Ларс Рихт. Званичници Барсе тврде да ће до краја дана бити познато колико је у ствари њихов нови нападач озбиљно повређен.

Медији у Шведској, позивајући се на неименоване званичнике из репрезентације, пишу да се чини да је повреда Ибрахимовића озбиљна.

И други нападач Барселоне, Тјери Анри био је принуђен да пре краја утакмице између Француске и Аустрије напусти терен Стад Франса, пошто је одмах по почетку другог полувремена повредио лист.

"Повредио сам се при извођењу пенала. Није ништа пукло, сигуран сам, али нисам могао наставити игру. Нисам доктор и не знам шта ће бити", рекао је Анри, који је са беле тачке постигао 51. гол у дресу француске репрезентације.

После прегледа у Барселони, лекари тог клуба су саопштили да ће капитен француске репрезентације паузирати најмање десет дана.

Анри се ионако налази у прилично неугодној ситуацији у барси, пошто челници тог клуба отворено најављују да би већ у јануару могао бити "трампљен" за нападача Манчестер ситија Робиња. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи