Гвардиола: Трофеј у Лиги шампиона највећи циљ

Тренер минхенског Бајерна Пеп Гвардиола поручио је да ће урадити све како би се од клуба опростио на најбољи могући начин – трофејом Лиге шампиона. Тиме је по многима најбољи тренер планете на неки начин јавно прихватио изазов дела јавности у Немачкој, који његов боравак у Баварској, без освојене титуле првака Европе, сматрају непотпуним...

Бајерн је у четвртфиналу Лиге шампиона елиминисао Бенфику укупним резултатом 3:2, након што је у Лисабону одиграо нерешено – 2:2.

"Задовољни смо пласманом у полуфинале јер је Лига шампиона веома тешко такмичење. Испунили смо циљ и сада хоћемо да стигнемо до финала. По ономе што читам из немачких медија, уколико не освојим Лигу шампиона мој рад у Бајерну биће непотпун. Свакако је циљ да дођем до трофеја", рекао је Гвардиола, који ће играти седмо полуфинале Лиге шампиона, после исто толико сезона у тренерској каријери.

Каталонски тренер ће по завршетку сезоне преузети Манчестер Сити, а прелазак је обелодањен још почетком фебруара.

Гвардиола у тренерској каријери има две Лиге шампиона, а за "хет-трик" бориће се са мадридским Реалом и Атлетиком, као и будућим клубом Манчестер Ситијем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи