Филипе Луис: Барселона је далеко, далеко испред свих

Јесу победили, али нису бољи од Барселоне. Како каже Филипе Луис, уз Гризмана можда и понајбољи играч мадридског Атлетика у овом мечу, нико и није бољи од Барселоне.

Али прво, фудбалер Атлетико Мадрида је говорио кога не жели у полуфиналу Лиге шампиона. Реч је о градском ривалу, мадрдском Реалу. Дакле, закључак нас води, бразилски бек види Манчестер Сити и Бајерн из Минхена као прихватљивије ривале.

Жреб за полуфинала Лиге шампиона одржаће се у петак у 11.30 у Ниону.

"Све што желим је да у полуфиналу не добијемо Реал. Не желим то", рекао је Луис за шпанске медије.

И поред тога што је Атлетико елиминисао Барселону, Филипе Луис сматра да је екипа с Ноу Кампа и даље најбоља на свету.

"По мени, они су далеко, далеко испред свих. Имају најбољи напад на свету и увек ће стварати шансе. Али успели смо да издржимо све то", рекао је он.

Фудбалер Атлетика је навео и да се његова екипа неће задовољити само полуфиналом.

"Урадили смо шта смо желели и задовољни смо због тога, али још ништа нисмо освојили. Не смемо да се опустимо. Ако се опустимо само на тренутак, цела сезона може да пропадне", ракао је Филипе Луис.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи