Читај ми!

Габи: Играо сам руком

Капитен фудбалера Атлетико Мадрида Габи признао је да је играо руком у мечу четвртфинала Лиге шампиона против Барселоне, али је истакао да није сигуран да ли се то догодило у казненом простору или ван њега.

Атлетико је синоћ на свом терену у реваншу победио Барселону с 2:0 головима Антоана Гризмана у 36. и 88. минуту, што му је било довољно за укупан тријумф од 3:2.

"Да, играо сам руком, али не знам је ли то било у казненом простору или не... Ако је било унутра, ја бих судио једанаестерац," рекао је Габи након утакмице.

У 91. минуту Барселона је изгледа оштећена за једанаестерац, пошто је Габи на самој ивици шеснаестерца играо руком, али је судија Никола Рицоли проценио да је дефанзивац "јорганџија" био ван казненог простора.

Да је Барселона добила пенал и искористила га, утакмица би отишла у продужетке.

Међутим, фудбалер и даље актуелног шампиона Европе Ђорди Алба рекао је да Рицоли није крив за њихов пораз на "Висенте Калдерону".

"Видео сам и да је Габи играо руком, био је пенал, али нису због тога победили. Судија је генерално био добар. Многи ће рећи да је требало да добијемо пенал, али некада будеш награђен, а некада оштећен. Судија није утицао на резултат", рекао је Алба.

У полуфинале Лиге шампиона пласирали су се Атлетико, Манчестер сити, Реал Мадрид и Бајерн из Минхена.

Жреб за полуфинала Лиге шампиона одржаће се у петак у 11.30 у Ниону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи