Ибрахимовићу за пораз крива формација са три централна бека

Златан Ибрахимовић сматра да је његова екипа због лоше припремљене утакмице – због погрешно одабраног система – изгубила од Манчестер Ситија у реванш утакмици четвртфинала Лиге шампиона.

Фудбалери Пари Сен Жермена нису успели да се пласирају у полуфинале Лиге шампиона, пошто су у реваншу у Енглеској изгубили од Манчестер ситија са 0:1. У првој четвртфиналној утакмици у Паризу било је нерешено – 2:2.

Једини гол на утакмици постигао је Кевин Де Брујне у 76. минуту, па се Сити први пут у клупској историји пласирао у полуфинале Лиге шампиона.

Ибрахимовић је оценио да је његова екипа боља од енглеске, али да је изгубила због лошег тактичког приступа.

"У првом полувремену смо играли другачије, са новим системом и шта се догодило, догодило се. Да је то прошло добро, нико не би ништа рекао, а сада ће људи рећи да смо препустили утакмицу. У другом полувремену смо били бољи, када смо се вратити нашем нормалном приступу, али препустили смо две утакмице", рекао је Ибрахимовић, пренео је Еуроспорт.

Пари Сен Жермен, поприлично ослабљен, је меч у Манчестеру почео у 3-4-1-2 систему, уместо у уобичајеном централно оријентисаном 4-3-3 систему. У њега су се вратили тек када се повредио Тијаго Мота, односно када је Маркињос заиграо на централном везном.

"Мислим да смо били бољи, али изгубили смо у реваншу, а у првој утакмици било је 2:2, па желим све најбоље Манчестер Ситију", додао је шведски репрезентативац.

Пари Сен Жермен је прошлог месеца освојио четврту узастопну титулу у француском првенству, игра у финалу Купа и Лига купа и покушће другу сезону узастопно да освоји "триплу круну".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи