Читај ми!

Бејл: Показали смо свету за шта смо способни

Фудбалер Реал Мадрида Гарет Бејл рекао је да је његова екипа пласманом у полуфинале Лиге шампиона показала свету за шта је способна. Мадридски клуб се шесту узастопну сезону пласирао међу четири најбоље екипе.

Реал се синоћ пласирао у полуфинале Лиге шампионапошто је на свом терену победио Волфсбург са 3:0. Реал је надокнадио два гола заостатка из прве четвртфиналне утакмице у Немачкој, а сва три гола на Сантјаго Бернабеу постигао је Кристијано Роналдо.

"Показали смо свету за шта смо способни. Свима смо показали колико је јак наш тимски дух. Утакмица је била тешка, али успели смо да одиграмо онако како смо хтели", рекао је Бејл, пренели су британски медији.

Голман Реала Кејлор Навас рекао је да су и навијачи заслужни за победу.

"Ноћ је била савршена, баш како је Роналдо рекао да ће бити. Било је невероватно. Подршка навијача нас је погурала ка победи. Инспирише вас када изађете на терен и видите колико су сви мотивисан, могли сте да видите веру у очима навијача. Од почетка до краја утакмице смо пружали максимум и заслужено смо победили. Мирни смо и свесни шта можемо, екипа је фантастична и свима може да отежа посао", рекао је Навас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи