Читај ми!

Блан: Жал за грешкама и шансама, али можемо у полуфинале

Тренер фудбалера Пари Сен Жермена Лоран Блан жали што екипа није успела да оствари победу против Манчестер Ситија у првом мечу четвртфинала Лиге шампиона, јер мисли да је то заслужила. Француски тренер поручио је да се не предаје и да верује у победу на Етихаду како би ПСЖ изборио прво полуфинале Лиге шампиона још од 1995. године.

Блан је после ремија у Паризу (2:2) посебно апострофирао промашени пенал Златана Ибрахимовића, али и грешке у одбрани када је Фернандињо постигао изједначујући гол пред крај меча.

"Две грешке дале су Ситију два гола, која су јако важна у гостима. Највише жалим због тога. Мислим да су дали два гола из исто толико шанси, док смо ми могли да поститгнемо три или четири. Резултат није добар за нас", рекао је Блан после меча.

Француски тренер поручио је да се не предаје и да верује у победу на Етихаду како би ПСЖ изборио прво полуфинале Лиге шампиона још од 1995. године.

"Уверен сам да можемо да остваримо потребни резултат у Манчестеру, али је потребно да избегнемо грешке", навео је Блан и сликовито објаснио да је партија Ибрахимовића била као ролеркостер после промашеног пенала, јер се лако вратио у меч.

Реванш на Етихаду на програму је следећег уторка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи