Торес критиковао Уефу због избора судије

Фудбалер Атлетико Мадрида Фернандо Торес рекао је да је Европска фудбалска унија (Уефа) за утакмицу са Барселоном изабрала судију који не испуњава стандарде четвртфинала Лиге шампиона.

Фудбалери Атлетика изгубили су синоћ после преокрета од Барселоне на Камп Ноу са 1:2, у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона. Атлетико је повео голом Фернанда Тореса у 25. минуту, а 10 минута касније нападач је искључен пошто је добио други жути картон.

Актуелни шампион Европе је преокренуо головима Суареса у 63. и 74. минуту.

Торес је рекао да је Уефа више бринула о томе које дресове ће носити екипе, пошто и Атлетико и Барселона имају пругасте, него да изабере судију способног да управља важном утакмицом.

"Штета је што је Уефа била преокупирана мењањем наших дресова и што је поставила судију који није био на нивоу четвртфинала Лиге шампиона", рекао је Торес, пренели су британски медији.

Бивши нападач Ливерпула и Челсија рекао је да је сигуран да би резултат био другачији да је његова екипа била комплетна.

"То је један од најгорих дана у мојој фудбалској каријери. Тужан сам што сам оставио екипу са 10 играча. На неки начин се осећам одговорним што мој тим није победио. Али, поносан сам што играм у овој екипи. Резултат није лош, на Калдерону је све могуће", рекао је Торес.

Реванш утакмица играће се наредне среде у Мадриду.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи