Јоветић нови Бађо

Након сјајних партија у дресу Фиорентине, за Јоветића заинтересовани највећи европски клубови. Поређења са Робертом Бађом му пријају, али је свестан да још напорније мора да ради не би ли достигао ниво легендарног играча.

Партије Стевана Јоветића, које пружа у љубичастом дресу Фиорентине, избациле су младог Црногорца у сам врх европског фудбала.

Медији су га селили у Манчестер јунајтед, Јувентус, Челси и Реал Мадрид, али Јоветић тврди да је чврсто на земљи, и да не жели да напусти „виолу".

„У Фиоренци ми је одлично. Фиорентина је моја судбина", рекао је недавно Јоветић.

Након два гола која је постигао против великог Ливерпула, уследила су бројна поређења са Робертом Бађом, некадашњим играчем клуба из Фиренце.

„Роберто Бађо?Волео бих да једног дана постанем као он", рекао је Јоветић.

У Фиорентину је стигао из Партизана, као велики таленат, за 8 милиона евра, а сада, захваљујући својој игри, цена му је 3-4 пута већа.

Уговор са Фиорентином истиче 2013. године, а управа клуба већ ради на томе да понуди Јоветићу нови, и тако задржи талентованог фудбалера и после 2013. године.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи