Ћави Ернандез - сам свој шеф

Првотимац Барселоне Ћави Ернандез изјавио је да сам одлучује када ће играти, а када ће одмарати, и да тренер Пепе Гвардиола има велико поверење у њега.

Један од најзначајнијих фудбалера у редовима Барселоне, Ћави Ернандез, открио је да сам бира када че играти, а када ће се одмарати, и да га у томе подржава тренер Пепе Гвардиола.

Гвардиола сматра да је Ћави кључни играч за игру Барселоне, па није део уобичајене ротације играча.

"Нисам машина и наравно да ми понекад треба одмор. Када се не осећам добро, и када нисам 100 одсто спреман, тада одмарам. Пепе има велико поверење у мене, и увек ми каже да му саопштим када желим да се одморим", рекао је Ћави магазину "Спорт".

Али свакако Ћави не жели да злоупотребљава привилегију коју има, и жели да учествује у свим утакмицама Барселоне.

"Волим да играм, и увек желим да учествујем у игри. Такође, овде су велика очекивања, увек си „под лупом" и притисак је невероватан".

Амбиција Барселоне је да се опет освоје три титуле, али Ћави признаје да је то веома тежак задатак, који су прошлогодишњим играма сами поставили.

"Једини смо шпански тим коме је то пошло за руком, и покушаћемо да поновимо успех", рекао је Ћави.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи