Пјанић: Морамо да одиграмо савршену утакмицу против Реала

Фудбалер Роме Миралем Пјанић рекао је да ће његова екипа морати да одигра савршену утакмицу ако жели да надокнади заостатак од два гола, у реваншу осмине финала Лиге шампиона против Реал Мадрида.

"Вучица" у уторак од 20.45 игра на Сантјаго Бернабеу против Реал Мадрида, реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона. Реал је у првом дуелу у Риму победио са 2:0 и то је био први пораз Роме од краја јануара у свим такмичењима.

"Идемо у Мадрид да покушамо да одиграмо савршену утакмицу. Знамо да ће бити тешко, али даћемо све од себе. Покушали смо да постигнемо макар један гол у првој утакмици, али ствари су биле компликоване. Сада морамо да одиграмо савршено и покушамо да их угрозимо кад год се укаже прилика", рекао је Пјанић, пренели су италијански медији.

Откако је Лучано Спалети преузео Рому после отказа Рудију Гарсији, екипа је поправила игру али се и атмосфера међу играчима поправила. Рома је у последње три утакмице остварила све три победе са најмање два гола предности.

"Сјајно се осећам, као и остатак екипе. Сви знамо шта морамо да урадимо. Увек имамо слободног саиграча коме можемо да додамо лопту и то показује нашу самоувереност на терену", додао је Пјанић.

Реал је победио у 28 од последње 33 утакмице на свом стадиону у Лиги шампиона, а последњи пут изгубио је са два гола разлике у полуфиналу тог такмичења, у сезони 2010-2011 од Барселоне.

Реал у утакмицу улази после првенствене победе над Селтом од 7:1 на Сантјаго Бернабеу, а Рома победом од 4:1 против Фиорентине.

Кристијано Роналдо, који је постигао четири гола против Селте, предводиће напад Реала, а у тиму би могао да буде и Герет Бејл, који се опоравио од повреде листа, ушао са клупе против екипе из Вига и постигао гол.

Реал и Барселона су једине непоражене екипе у Лиги шампиона ове сезоне.
У екипи Роме неће бити повређених Данијелеа Де Росија и Антонија Ридигера, док је неизвестан наступ Рађе Наинголана.

Фудбалери Волфсбурга играју сутра од 20.45 на свом терену против Гента, реванш утакмицу осмине финала Лиге шампиона. У првој утакмици немачки тим је победио у Белгији са 3:2.

"Не можемо да се ослонимо на предност из прве утакимице. Морамо да играмо нападачки и да постигнемо најмање један гол", рекао је голман Волфсбурга Коен Кастелс.

Волфсбург и Гент су први пут у нокаут фази Лиге шампиона.

Волфбсург у утакмицу улази после првенствене победе над Борусијом из Менхенгладбаха од 2:1, а Гент поразом од Лијежа, 1:2.

Гент је у последњих седам утакмица у свим такмичењима изгубио четири.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи