Леонардов "ход по ивици"

Тренер Милана Леонардо добиће отказ уколико не забележи победе у наредна два меча. Као могући наследници помињу се Леонардов асистент Филипо Гали и легенда Милана Марко ван Бастен.

Управа Милана дала је тренеру Леонарду још две утакмице да докаже да може да врати клуб на стазе успеха. У противном биће му уручен отказ, пише италијански спортски лист Коријере дело спорт.

Ипак, пред Леонардом и екипом није нимало лак задатак. Прво играју на Сан сиру против Роме, а затим на Сантијаго Бернабеуу са Реалом.

Италијански медији већ спекулишу ко би могао да наследи Леонарда на клупи "росо-нера". Леонардов асистент Филипо Гали могао би да обавља функцију тренера до лета, када би га заменио Лућано Спалети, доскорашњи тренер Роме.

Такође, спомиње се и Марко ван Бастен, али се верује да ће прилику добити Гали, који се већ доказао са омладинским селекцијама.

Роналдињо пре свих на тренингу, па путује у Монако

Ипак, охрабрујуће вести за Леонарда стижу од, ове сезоне оспораваног, Роналдиња.

Наиме, Бразилац се на данашњем тренингу појавио чак 90 минута пре остатка екипе, одлучан да врати форму која га је некада красила.

Такође, Роналдињо даје пример и остатку екипе, која у првенству Италије заузима разочаравајуће 12. место.

Роналдињо ће данас отпутовати у Монако, где се одржава церемонија проглашења освајача награде "Голден фут".

Награду добијају само фудбалери старији од 29 година за спортске успехе у индивидуалном и тимском аспекту, и за поштовање које уживају у јавности и међу фудбалским стручњацима.

Осим Роналдиња, кандидати су капитен Реала Раул Гонзалес, нападач Барселоне Тјери Анри и голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи