Роберто Карлос: Играо бих за Реал бесплатно

Легендарни Бразилац Роберто Карлос изјавио је да би волео поново да заигра за краљевски клуб, и то бесплатно, чиме практично зове челнике Реала да га ангажују.

Фудбалер Фенербахчеа и бивши леви бек Реал Мадрида, и бразилске репрезентације Роберто Карлос, изјавио је да би волео да још једном заигра за краљевски клуб.

"Играм трећу сезону у Турској и одлучио сам да ћу отићи на зиму. Мислим да ћу се вратити у Бразил и играти за неки домаћи клуб", рекао је 36-годишњи Карлос за шпански лист "Ас".

Ипак, највећа жеља омаленог Бразилца је повратак у мадридски Реал, у ком је провео 11 година пре преласка у Фенербахче, са којим има уговор до лета 2010. године.

"Волео бих поново да заиграм за Реал, и то бесплатно. Од јануара до јула. У Мадриду сам провео дивне године, освојио сам све што сам могао, и то је моја други кућа. Желео бих да се у Реал вратим као играч, а ако то није могуће онда бих волео да радим са млађим категоријама, и пренети им знање", рекао је искусни Бразилац, који је за краљевски клуб одиграо 584 утакмице и постигао 71 гол.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 13. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи