Читај ми!

Ван Гал: Циљ је финале Лиге шампиона

Тренер фудбалера Манчестер јунајтеда Луј ван Гал рекао да је финале Лиге шампиона циљ, али је и истакао да његова екипа мора још да напредује, ако жели да освоји трофеј у том такмичењу или у Премијер лиги.

Јунајтед је после победе над Сандерлендом прошлог викенда избио на прво место на табели Премијер лиге, али такмичење у Лиги шампиона није почео на најбољи могући начин.

Екипа Луја ван Гала је у првом колу најелитнијег фудбалског такмичења изгубила од ПСВ-а, а шансу за поправни имаће вечерас против немачког Волфсбурга. Ван Гал је рекао да је финале Лиге шампиона "реалан циљ" за Јунајтед, али је и истакао да жели да његова екипа још напредује како би повећала своје шансе за освајање пехара.

"У Лиги шампиона морате да победите у свим утакмицама у којима сте домаћин. У супротном, биће веома тешко. Најважније је да победимо вечерас. Много смо бољи у односу на тим од прошле сезоне, али морамо још да се поправимо ако желимо да освојимо Премијер лигу или Лигу шампиона", рекао је Ван Гал за британске медије.

"Финале Лиге шампиона је наш циљ, али за то је потребно и мало среће, не само квалитет", додао је он.

Утакмица другог кола Групе Б Лиге шампиона између Манчестер јунајтеда и Волфсбурга игра се вечерас од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи