Читај ми!

Венгер: У лошој смо позицији, али смо и даље у игри

Тренер фудбалера Арсенала Арсен Венгер оценио је да се његова екипа налази у лошој ситуацији након пораза од Олимпијакоса у утакмици другог кола Групе Ф Лиге шампиона на домаћем терену.

Тренер Арсен Венгер не губи наду и самопоуздање, охрабрујући тим после пораза од Олимпијакоса на свом терену.

"Пораз од Олимпијакоса нас доводи у лошу ситуацију, али смо и даље у игри за пролазак даље. Морамо против Бајерна у наредном колу да направимо добар резултат. Морамо да верујемо у себе и да верујемо да ћемо на крају бити испред Олимпијакоса и Динама из Загреба", рекао је Венгер, а преноси Би-Би-Си.

Арсенал је синоћ на стадиону Емирати у Лондону поражен од Олимпијакоса са 2:3, па се тако после другог кола налази на последњем, четвртом месту у Групи Ф Лиге шампиона без бодова.

"Имали смо велики посед, али нисмо реализовали шансе које смо имали. Лоше смо играли у одбрани, а мислим да нам је недостајало и мало среће. Имали су четири шута у оквир гола и од тога су три завршила у мрежи. Кључни тренутак утакмице био је код 2:2, када смо изједначили, а они одмах на другој страни стигли до трећег", рекао је Венгер.

Један од одлучујућих момената на утакмици била је грешка Давида Оспине код другог гола. Он је после корнера у 40. минуту лоше проценио лет лопте, те скочио, ухватио незгодну лопту, али је у паду пренео преко гол линије држећи је у рукама за 1:2.

"Таква грешка могла је да се догоди и Петру Чеху. Не постоји голман који не греши. Оспина је прошле сезоне бранио на 23 утакмице и 10 пута је био несавладан. И прошле недеље против Тотенхема имао је фантастичан меч", рекао је Венгер.

Новинари је интересовало зашто Чех није био у стартној постави за утакмицу са Олимпијакосом.

"Нисам дужан да вам објашњавам сваку своју одлуку коју донесем. Можете да ме осудите, а ја вас остављам да то и урадите. Чех је осетио мало истегнуће пре меча с Лестером и због тога нисам хтео да се коцкам. Нисмо због тога изгубили утакмицу, то је смешно", закључио је Венгер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи