Јермакович: Младеновић показао какав ударац има

Тренер фудбалера БАТЕ Борисова Александар Јермакович похвалио је игру Филипа Младеновића у изненађујућој победи над Ромом (3:2) у Лиги шампиона. Бивши леви бек Црвене звезде био је апослутни јунак првог дана другог кола елитног такмичења јер је постигао два фантастична гола, од којих је један са 30 метара.

Тренер БАТЕ Борисова Александар Јермакович похвалио је игру целог тима, али је посебно истакао допринос нашег интернационалца.

"Одиграли смо сјајан меч, били веома чврсти у одбрани. Младеновић је забележио одличну партију, а његови голови су украс наше велике утакмице. Моји момци су деловали самоуверено и веровали у себе, иако смо имали доста проблема после 60-70 минута игре", рекао је Јермакович после утакмице.

Тренер белоруског шампиона додао је да је план био да Младеновића искористи у нападу, иако је његов задатак да одбрани гол.

"Нисмо желели да нападамо само по левој страни, са које смо креирали три гола. Знамо да је Младеновић офанзивнији играч од Полијакова, који игра на десној страни и то смо хтели да искористимо. Филип има снажан ударац и опасан је за противнички гол", закључио је Јермакович.

Фудбалери БАТЕ-а налазе се на трећем месту Е групе са три бода, колико има и Бајер Леверкузен, Барселона је прва са четири, а Рома има само један бод.

Белоруси у наредном колу 20. октобра дочекују првака Европе Барселону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи