Љоренте: Тешко ми падају лоши резултати Јувентуса

Некадашњи фудбалер Јувентуса Фернандо Љоренте изјавио је да му тешко падају лоша издања италијанског тима у последње време, али да верује да ће се актуелни шампиони вратити у трку за титулу.

"Провео сам две дивне године у Торину и то је град који ће заувек остати у мом срцу. Као навијача Јувентуса, веома ме погађају лоши резултати тима у последње време. Знао сам да неће бити лако јер је тим остао без кључних играча и потребно је време да поново пронађе хармонију и стил. Сигуран сам да ће се Јувентус ипак 'пробудити' и завршити на врху табеле", рекао је за "Газету дело Спорт" 30-годишњи нападач Севиље.

Љоренте је овог лета после две сезоне играња за Стару даму прешао у Севиљу. Током каријере наступао је и за Атлетик Билбао.

За екипу Јувентуса забележио је 91 наступ, постигао 27 голова и освојио две титуле шампиона, Куп и два Суперкупа Италије.

Прилику да заигра против бившег клуба, Љоренте ће имати већ у среду, када у оквиру Лиге шампиона шпански тим буде гостовао у Торину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи