Читај ми!

Гвардиола: Динамо је јак, није чудо што су победили Арсенал

Тренер минхенског Бајерна Пеп Гвардиола рекао је да је Динамо из Загреба изузетно организована екипа и да разуме зашто је Арсенал поражен у утакмици првог кола Групе Ф Лиге шампиона.

"Динамо није поражен у 45 утакмица заредом... То показује колико је добар. Сви су мислили да ће Арсенал без проблема добити Динамо у Загребу, али након што сам погледао снимак утакмице видео сам да је заграбачка екипа врло јака. Играли су добро и организовано у одбрани, одржавали су своју формацију... Неће нам бити лако", рекао је Гвардиола.

Бајерн ће у уторак на стадиону Алијанц арена у Минхену од 20.45 дочекати Динамо у утакмици другог кола Групе Ф Лиге шампиона.

"Морамо да побеђујемо код куће, а ова утакмица је велика прилика да дођемо у добру позицију уочи утакмица са Арсеналом. Верујем у свој тим. Из утакмице у утакмицу постајемо све бољи", додао је Гвардиола.

Шеф струке Бајерна рекао је да ће утакмицу са Динамом због повреда пропустити Артуро Видал и Себастијан Роде. С друге стране, Гвардиола је изразио наду да ће се ускоро на терен после дугих пауза вратити Франк Рибери и Арјен Робен.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи