Мамић: Сањамо о добром резултату у Минхену

Зоран Мамић, тренер загребачког Динама, који није поражен на претходних 45 мечева, тврди да екипа може до позитивног резултата на гостовању у Минхену. Додуше, јасно му је да Динамо мора да одигра најбољу утакмицу у клупској историји, а Бајерн има једну од најгорих ноћи у својој историји.

Тренер Динама из Загреба Зоран Мамић рекао је да се његова екипа "усуђује да сања" о добром резултату против Бајерна у Минхену у другом колу Лиге шампиона.

Фудбалери Динама из Загреба играју сутра од 20.45 у Минхену против Бајерна, утакмицу другог кола Групе Ф у Лиги шампиона. То је дуел две непоражене екипе у групи, Динамо је у првом колу у Загребу победио Арсенал са 2:1, а Бајерн је са 3:0 победио Олимпијакос.

"Нормално је да мислимо да можемо да одиграмо најбољу утакмицу у клупској историји, а да они имају једну од најгорих ноћи у својој историји. У спорту је све могуће. Ако будемо играли као против Арсенала, можемо до позитивног резултата", рекао је Мамић, пренели су британски медији.

Динамо је непоражен у последњих 45 утакмица у свим такмичењима.

Бајерн је прошле сезоне победио у свих шест европских утакмица на домаћем терену, а на Алијанц арени постигао је 22 гола.

Екипа Пепа Гвардиоле има осам узастопних победа у свим такмичењима.

"Ако будемо приказали нашу уобичајену игру освојићемо три бода", рекао је капитен Бајерна Филип Лам.

Нападач Бајерна Роберт Левандовски је у невероватној форми, у последње две утакмице постигао је седам голова, укључујући и пет у девет минута утакмице са Волфсбургом прошлог уторка, у којој је његов тим победио са 5:1.

"Бодови морају да остану у Минхену", рекао је Левандовски.

Он је у суботу постигао два гола у победи над Мајнцом од 3:0 и тако постигао 101. гол у Бундеслиги.

У сутрашњој утакмици Левандовског ће чувати Јосип Пиварић.

"Урадићемо све што можемо да их изненадимо и збунимо. Прво морамо да играмо, а онда да причамо ко је бољи. Наравно, они су један од најбољих екипа на свету, али надам се да ћемо сутра имати сјајан дан", рекао је Пиварић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи