Морено: Осећам се веома лоше, јако ми је жао

Фудбалер ПСВ-а из Ајнховена Ектор Морено рекао је да није имао намеру да повреди Лука Шоа и нагласио да му је јако жао што је дошло до тога.

Шо је после старта мексичког играча у првом полувремену задобио двоструки прелом потколеничне кости у дуелу два тима у Лиги шампиона у Ајндховену.

"Не знам и не сећам се како се то догодилио. Осећам се веома лоше што сам учествовао у томе и извињавам се. Имао сам лопту испред себе и у таквим ситуацијама није ми битно да ли ћу направити фаул, али после свега осећам се лоше због Шоа и његове породице. Тешко је било шта рећи и сада се надам се да ће опоравити најбрже могуће", изјавио је Морено.

Шо, који је у мечу са ПСВ-ом дебитовао у Лиги шампиона, због повреде је највероватније завршио сезону.

Овај 20-годишњи леви бек је на почетку сезоне одличним партијама оправдао епитет једног од најбољих младих играча на Острву, али сада је питање да ли ће се наћи на списку репрезентације Енглеске за Европско првенство наредне године.

Шо је 2014. године дошао из Саутемптона у Јунајтед и одиграо 28 утакмица, док је за национални тим убележио шест наступа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи