Читај ми!

Ракитић: Барселона жели у историју

Фудбалер Барселоне Иван Ракитић рекао је да његов клуб жели да уђе у историју као први који је успео да одбрани титулу у Лиги шампиона.

Барселона гостује Роми у првом колу Групе Е Лиге шампиона.

"Играћемо на пуном стадиону, навијачи ће бити уз свој клуб. Биће то велика утакмица, а ми ћемо дати све од себе. Наша фудбалска филозофија се не мења. Надамо се победи", рекао је Ракитић.

"Рома је организована екипа. Попут многих италијанских клубова, знају шта раде у свакој фази игре. Веома су појачали напад довођењем Едина Џека. Он је један од најбољих нападача на свету", додао је хрватски фудбалер.

Барселона је у прошлосезонском финалу Лиге шампиона победила Јувентус, а у овој сезони покушаће да уђе у историју и постане прва екипа која је одбранила трофеј од када се најелитније такмичење игра у том формату.

"Имамо амбицију и жељу да испишемо историју. Нико до сада ово такмичење није освајао две године узастопно. Волели бисмо да ми будемо први. Али, идемо корак по корак", рекао је Ракитић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи