Читај ми!

Ужасна повреда Лука Шоа

Како год да се заврши меч ПСВ Ајндховен – Манчестер јунајтед, остаће упамћен по повреди младог Лука Шоа. Леви бек "црвених ђавола" претрпео је заиста непријатну повреду у 15. минуту меча на Филипс стадиону.

Млади репрезентативац Енглеске, који се ове сезоне истакао добрим играма, претрпео је повреду коју није могуће описати на било који други начин осим као ужасну. Шо се сударио са Ектором Мореном, фудбалером домаћина, док је јуришао ка голу ривала у обећавајућој нападачкој акцији.

Дефанзивац холандског тима је био видно узнемирен док је Шо лежао на трави. Шо, касније је установљено, има фрактуру на два места и предстоји му операција и дуга пауза.

Након седам минута, колико се фудбалеру који је стигао из Саутемптона указивала помоћ, 20-годишњак је изнет са терена. Испраћен је аплаузима са свих трибина. 

Уколико то желите, лако ћете на интернету пронаћи видео-снимке повреде Лука Шоа. Због природе повреде ми их овде нећемо приказивати.

Шо се огласио на Твитеру.

"Хвала свима на порукама, речи не могу да искажу колико сам тужан. Пут опоравка почиње сада, вратићу се јачи", написао је Шо. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи