Читај ми!

Буфон: Останак Погбе - победа фудбала!

Капитен Јувентуса, легендарни голман Ђанлуиђи Буфон рекао је да је одлука Пола Погба да остане у италијанском клубу изузетно важна не само за екипу већ и за фудбал у целилни.

Велико интерсовање за Погбу овог лета показали су Манчестер сити, Челси и Барселона, али је Француз одлучио да остане у Торину.

"Манчестер сити је један од три или четири клуба који могу да издвоје оно што ја зовем 'луду количину новца' за Погбу. Природно је да су заинтересовани за њега. Одлука да остане у Јувентусу је важна за нас, али и за фудбал. Показало се да новац не победи увек", рекао је Буфон.

Погба је у Јувентус стигао из Манчестер јунајтеда 2012. године, и до сада је за "стару даму" уписао 133 наступа уз 24 гола.

Са торинским клубом освојио је три титуле шампиона, један куп и три Суперкупа Италије, а прошле године играо је финале Лиге шампиона у којем је Јувентус поражен од Барселоне (3:1).

Фудбалери Јувентуса на старту Лиге шампиона играју у уторак од 20.45 управо против Манчестер ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи