Хицфилд: Најбољи Бајерн у историји

Некадашњи тренер Бајерна Отмар Хицфилд сматра да је ова екипа Бајерна најбоља у историји клуба. Пеп Гвардиола може да састави две врхунске поставе када су сви здрави, каже Швајцарац.

Бивши тренер Бајерна Отмар Хицфилд уверен је да Баварци поседују најјачи тим у историји клуба и тврди да су главни фаворити за освајање Лиге шампиона.

"Бајерн има најјачи тим до сада. Они су један од фаворита да освоје Лигу шампиона, поред Барселоне и Реала. У теорији, Гвардиола може да састави две врхунске поставе када су сви здрави", рекао је Хицфилд за "Штутгартер Нахрихтен".

Шввајцарац је недавно критиковао Бајерн јер је доласком Гвардиоле почео да ангажује превише страних фудбалера.

"Гвардиола има другачију филозофију него његови претходници. Више је окренут страним играчима на тржишту, али то не мора да буде лоше", додао је Хицфилд.

Он је Бајерн водио у два наврата, од 1998. до 2004. и сезони 2007/2008. Са минхенским клубом освоји је 14 трофеја, укључујући и пехар Лиге шампиона 2001. године.

Шампион Европе био је и са Борусијом из Дортмунда 1997. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи