Руни пропушта меч против ПСВ-а

Вејн Руни прескаче меч са ПСВ-ом због повреде. Руни је веома важан играч и не желимо ништа да ризикујемо, рекао је менаџер Луј ван Гал.

Капитен Манчестер Јунајтеда Вејн Руни због повреде неће играти на старту Лиге шампиона против ПСВ-а из Ајндховена.

Руни неће отпутовати у Холандију јер се прошле недеље повредио на тренингу, због чега је пропустио и дерби против Ливерпула (3:1).

"Руни ће највероватније бити спреман за гостовање Саутемптону у Премијер лиги. Он је веома важан играч и не желимо ништа да ризикујемо", рекао је менаџер Луј ван Гал, а преноси Скај Спорт.

Верује се да ће холандски стручњак место у стартној постави пружити најскупљем појачању Антонију Марсијалу, стрелцу на дебију против Ливерпула.

Утакмица првог кола Лиге шампиона између ПСВ-а и Јунајтеда игра се сутра од 20.45 на Филипс арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи