Морињо: Само ви уживајте

Жозе Морињо поручио критичарима и онима који се наслађују Челсијевим слабим резултатима на старту сезоне, да уживају док могу. Ја ћу уживати сутра, напорно радећи као и увек и мислећи на победу у среду, поручио је "посебни".

Тренер Челсија Жозе Морињо каже да ће утакмица са Макабијем у Лиги шампиона бити прилика да његови фудбалери реагују после лошег почетка сезоне.

"Знам да је много људи срећно што ме после много година види у оваквој ситуацији. Фер-плеј, уживајте... Али, ја ћу сутра уживати, напорно радећи као и увек и мислећи на победу у среду", рекао је Морињо на конференцији за новинаре у Лондону.

Челси ће у среду играти против Макабија из Тел Авива у Групи Г на почетку групне фазе Лиге шампиона. Шампион Енглеске је лоше почео сезону пошто након пет кола има само четири бода.

Дуел са Макабијем долази после пораза од Евертона са 3:1 у Премијер лиги.

"То је најгори резултат у мојој каријери, али сам свестан ситуације. Не осећам притисак. Ја сам прави човек за посао, не мислим да постоји неко бољи ко би боље радио посао од мене", казао је Морињо.

Утакмица ће се играти у среду од 20.45 у Лондону.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 06. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи